08 Mayıs 2014 Perşembe 22:17
Ağrı ASKF'den Aras Espaş Spor'a Uğurlama Yemeği

Ağrı ASKF'den Aras Espaş Spor'a Uğurlama Yemeği

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu (ASKF), Ağrı U19 ligi şampiyonu olarak Ağrı'yı U-19 Türkiye şampiyonasında temsil edecek olan Aras Espaş Spor Kulübüne, Kars iline gitmeden önce uğurlama yemeği verdi.

 

Aras Espaş Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularının katıldığı yemeğe Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Aras Espaş Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaoğlan, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç ve Askf yöneticileri de katıldı.

 

Yemek sonrasında Kars Grup Merkezinde müsabakalarını oynayacak olan Aras Espaş Sporcularına başarılar dileyen Askf Başkanı Erkan Kösedağ " 6 takımın katıldığı U-19 liginde başarılı olan Aras Espaş Spor Kulübünü tebrik ediyorum.  Kars Grup merkezinde ilimizi başarılı  ile temsil edip, gruptan çıkma başarısı göstermelerini temenni ediyorum." dedi.

 

Aras Espaş Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaoğlan ise " Ağrı ASKF'ye teşekkür ediyorum. Bu gün Kars ilinde oynanacak olan grup merkezine gideceğiz. İlimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu konuda Aras Espaş'ın Bölge sorumlularına sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.






Son Güncelleme: 08.05.2014 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.