18 Mart 2014 Salı 09:15
Ağrı ASKF'den Aydın Kasar'a Anlamlı Vefa

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu, ASKF Hizmet binasında bulunan toplantı salonunun ismini “Aydın Kasar Konferans Salonu” olarak değiştirdi.

Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada “ Bu yıl yapmış olduğumuz toplantı salonuna ağrı sporuna emek vermiş, fedakarlık yapmış bir büyüğümüzün isminin verilmesi konusunda, yönetim kurulumuz sayın Aydın Kasar’ın isminin salona verilmesini kararlaştırmıştır. Sayın Aydın Kasar’a spor camiasının bir vefa göstergesidir.” denildi.

 

 

ASKF’nin 5.Olağanüstü Genel Kurulunda tabelayı kendi elleri ile asan Aydın Kasar “ Arkadaşların gösterdiği vefa örneğine teşekkür ediyorum. Geçmişte spor adına çok önemli hizmetler yaptık. Şimdi bu arkadaşlarımız spor adına hizmetler üretiyor. Bir gönüllülük işidir bu hizmetler. Bu hizmetleri yaparken ailelerimizden aldığımız zamanı çok iyi bilirim. Başta ASKF Başkanımız Erkan Kösedağ olmak üzere, yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.