03 Nisan 2014 Perşembe 17:19
Ağrı Askf'den Murat Akyüz'e Veda Plaketi

 

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu,  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Murat Akyüz’ün Bartın Üniversitesine naklen gidecek olması sebebi ile bir yemek verdi.

 

Yemeğe Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Askf Onur Kurulu Başkanı Önder Baydar, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı İhsan Orgarun , Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç ,  İbrahim Çeçen Üniversitesi BESYO Müdürü Murat Akyüz ve ASKF Yöneticileri katıldı.

 

Yemekte bir konuşma yapan Akyüz “ Ağrı’da öğrencilik yıllarımı hatırlıyorum. İlk geldiğimde bu kadar uzun süre kalır mısın deseydiler yok derdim.  Sonra Ağrı halkının cana yakınlığını, misafirperverliğini gördüm.  Hiç ihtimal vermediğim bir şeyi yaparak üniversiteden mezun olduktan sonra Ağrı’yı tercih ederek bu şehire hizmet etmeye geldim. Yaklaşık 15 yıldır Ağrı’dayım.  Ağrı’da çok anılarım oldu.  Spor adına da güzel işler yaptık. Askf ile hep iyi diyaloglar kurduk. Ağrılıların Bartın’da bir kadeşi var. Herkes bunu böyle bilsin” dedi.

 

Askf Başkanı Erkan Kösedağ ise Murat Akyüz’e Ağrı’ya yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, bir plaket verdi.



Son Güncelleme: 03.04.2014 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.