28 Nisan 2015 Salı 00:04
Ağrı ASKF'den Vali Musa Işın'a Ziyaret

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Ağrı Valisi Musa Işın'ı makamında ziyaret ederek, Ağrı'nın spor sorunları üzerine konuştu.

Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ, Başkan Yardımcısı Abdullah Atilla, Genel Sekreter Özkan Aslan ve federasyon yöneticilerinin katıldığı görüşmede, spor kulüplerinin çektiği sıkıntılar konuşuldu.

Mahallelerde sporun tabana yayılması için Spor Toto Teşkilatı ile 10 semt sahası yapılması için protokol imzaladıklarını söyleyen Vali Musa Işın, " Spor gençlerimizin enerjisini alan ve onları zararlı alışkanlıklardan kurtararak, sağlıklı yetişmelerini sağlayan en önemli araçlardan biri. Sizlerde devletimize bu konuda yardımcı olmaya çalışan sivil toplum örgütüsünüz.  Geçen günlerde  Yılın Spor Adamları Ödül Töreninize katıldığımda yaptığınız çalışmaları gördüm. Genel Başkanınız Sayın Ali Düşmez ile Ağrı'ya spor adına ne yapılması gerekiyorsa yapalım dedim. Birlikte güzel çalışmalar yapmak istiyoruz. Şunu belirtmek istiyorum. Sporun sadece merkez noktalarda değil, kenar mahallelerde de tabana yayılması gerekiyor. Bunun için Valilik olarak Spor Toto Teşkilatı ile yaptığım görüşmeler sonucunda 10 adet semt sahası yaptırıyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda yavrularımız, gençlerimiz bu sahalarda spor ile tanışarak, federasyonunuza bağlı kulüplere lisanslı birer örnek sporcu olacak. Spor malzemesi sorunlarınızı da biliyorum. Elimizden geldiğince imkânlar ölçüsünde spor malzemesi desteğine devam edeceğiz." dedi

 
agri-askfden-vali-musa-isina-ziyaret.jpg
agri-askfden-vali-musa-isina-ziyaret-001.jpgagri-askfden-vali-musa-isina-ziyaret-002.jpgagri-askfden-vali-musa-isina-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 28.04.2015 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.