04 Mayıs 2014 Pazar 15:29
Ağrı Bal Ligi Baraj Maçı 10 Mayıs Cumartesi Günü Oynanacak

Ağrı 1.amatör küme maçları sonunda şampiyon olan Doğubayazıt Belediye Gençlik Spor ile Patnos Gençlik Spor, önümüzde ki sezon Ağrı’yı BAL (Bölgesel Amatör Lig) liginde temsil etmek için karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma 10 Mayıs Cumartesi günü sata 13:00’da Lütfi Yiğenoğlu stadyumunda oynanacak.

 

BAL Baraj müsabakasının saatini ve diğer teknik detaylarını kararlaştırmak üzere Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Futbol İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden oluşan tertip komitesi, ASKF toplantı salonunda bir araya gelerek müsabakanın 10 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’da oynanmasını kararlaştırdı.

 

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ’ın başkanlık ettiği toplantıya Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç, Spor İl Müdürlüğü temsilcisi Medeni Bülbül, İl Spor Güvenlik Kurulundan Osman Hürata, Patnos Spor Kulüp Başkanı Erdinç Özdemir ve Fezai Özden ile Doğubayazıt Belediye Gençlik Spor Kulüp Başkanı Halis Gültekin, futbol Saha Komiserleri Derneği adına Mustafa Şimşek, ASKF Onur Kurulu Başkanı Önder Baydar ve ASKF  Genel Sekreteri Özkan Aslan katıldı.

 

Toplantıda alınan karar gereği müsabaka Ağrı Lütfi Yiğenoğlu stadyumunda oynatılacak. Patnos Gençlik Spor seyircileri stadyum içerisinde protokol tribünün bulunduğu tarafta Batı tribününde maçı izleyecek. Doğubayazıt Belediye Gençlik Spor seyircileri ise müsabakayı protokol tribünü karşısındaki doğu tribününde izleyecek. Müsabakanın 90 dakika sonunda beraberlikle sonuçlanması durumunda 15+15 dakikalık iki devre, eşitlik durumunda penaltı atışları ile sonuç belirlenecek. Müsabakayı kazanan takım Ağrı’yı BAL liginde temsil etmek hakkı kazanacak.

 

Müsabakada alınan karar gereği protokol tribününde, tribüne girme hakkı bulunmayan kişiler giremeyecek. Müsabakanın Hakem ve Gözlemci atamaları MHK tarafından yapılacak.

 











Son Güncelleme: 04.05.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.