20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:20
Ağrı Barosu Kurumlar Arası Futbol Liginde Şampiyon Oldu


            Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel olarak bu yıl 5. si düzenlenen Kurumlar arası futbol liginde şampiyon Ağrı Baro Başkanlığı oldu.

            15 Nisan'da başlayan ve 25 takımın mücadele ettiği Kurumlar Arası Futbol liginin finalinde Ağrı Amatör Futbolcular Derneği ile Ağrı Barosu Ağrı ASKF Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.   

            Ağrı Valisi Musa Işın, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, spor kulüplerinin başkanları ve çok sayıda taraftarın izlediği maçı Mete Telhan yönetti.

            Baro Başkanı Av. Ali Artuk'un da oynadığı karşılaşmanın 2. dakikasında ilk golü BARO adına Ahmet kaydetti. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Amatör Futbolcular Derneği, 22. dakikada Celal Bulut'un ayağından kazandığı golle eşitliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol gelmeyince müsabaka penaltılara gitti. Penaltılarda Amatör Futbolcular Derneğini 3-1 mağlup eden Ağrı Barosu, 5. Kurumlar Arası Futbol Liginin şampiyonu oldu.

            Turnuvada kupayı Ağrı Valisi Musa Işın verirken, ikincilik kupasını ASKF Başkanı Erkan Kösedağ takdim etti.

            Vali Musa Işın, kupa töreninde galip gelen Ağrı Barosu sporcularını tek tek tebrik etti. Bu turnuvaların kurumların kaynaşmasını sağladığını söyleyen Vali Işın, kurumlarımız arasında bu kültürün oluşmasını sağlamak hepimizin görevi. Spor bu konuda en önemli araçlardan biri. Baro Başkanlığını ve turnuvada oynayan herkesi tebrik ediyorum. " dedi.

             Turnuvanın gol kralı Celal Bulut olurken, turnuvaya katkı ödülü Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül'e verildi. Kupa töreninde en iyi 7 futbolcuda plakete layık görüldü. 

Bizlerde www.agridahaber.com olarak Ağrı Barosu sporcularını başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

agri-barosu-kurumlar-arasi-futbol-liginde-sampiyon-oldu.jpgagri-barosu-kurumlar-arasi-futbol-liginde-sampiyon-oldu-001.jpgagri-barosu-kurumlar-arasi-futbol-liginde-sampiyon-oldu-002.jpgagri-barosu-kurumlar-arasi-futbol-liginde-sampiyon-oldu-003.jpg

 

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLA!

Son Güncelleme: 20.05.2015 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.