08 Temmuz 2015 Çarşamba 13:57
Ağrı Gençlerbirliği Spor yönetimi bir araya geldi


Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulu bir araya geldi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Aydın Kasar Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği toplantıda, yönetim kurulu transfer komitesinden Metin Telhan ile Celal Bulut'a antrenör konusunda tam yetki verdi.

Kulüp sözcüsü Hikmet Çeçen, geçen sezon kulüpte oynayan futbolculardan Sefa Dursun, Emre Gürses, Remzi Çağlayan, Uğur Öztürk ve Adem Bulut ile prensip anlaşması sağladıklarını söyledi.

Takıma 10 transfer daha yapacaklarını belirten Çeçen, "Ağrı amatöründen Yasin Kılıçarslan, Timur Avcı, Aslan Özyolcu, Gökhan Gökalp gibi oyuncular ile ilgileniyoruz. Bununla birlikte teknik adam konusunda Metin Telhan ve Celal Bulut'a tam yetki verdik" dedi.

Ağrı'da futbolun tek temsilcisi olduklarını anlatan Çeçen, şöyle devam etti:

"Yerel yönetimlerin ve Valimiz Musa Işın'ın desteğini bekliyoruz.  Çünkü 2002 yılında yerel liglere düşen bir zamanların efsanesi Ağrıspor'dan sonra futbolda gelinen en iyi noktadayız. Bu sezon bu fırsatı değerlendirip takımı ileriye taşıyacak adımlar atmalıyız. Ancak bize gerek valilik, gerekse belediye gereken desteği sağlamalıdır. Malzeme sponsoru olan Abdulbari Gozel'e de teşekkür ederiz. Bu sezon spor malzemelerini bizzat gönderdi. Şehrimizin büyüklerinin bu takıma sahip çıktığını görmek bizleri sevindiriyor."

 

agri-genclerbirligi-spor-yonetimi-bir-araya-geldi.jpgagri-genclerbirligi-spor-yonetimi-bir-araya-geldi-001.jpgagri-genclerbirligi-spor-yonetimi-bir-araya-geldi-002.jpg

Son Güncelleme: 08.07.2015 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.