17 Ağustos 2014 Pazar 19:16
Ağrı Gençlerbirliği Spor'da İki Transfer

 

Ağrı amatör futbol liglerine BAL ligi parolası ile hazırlanan Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, yeni sezona iddialı girmek için 2 sporcuyu daha renklerine kattı.

 

Ağrıspor, Sanayispor, Ağrı04spor ve Ağrıgücü spor formalarını giyen forvet oyuncusu Ahmet Telhan ile Özel İdare, Sanayispor ve Ağrıgücü forması giyen savunma oyuncusu Sinan Ayhan, yeni sezonda Ağrı Gençlerbirliği Spor forması giyecek.

 

Kulüp yöneticileri Fırat Demircan ve İlhami Aslankılıç’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Fırat Demircan “ BAL ligi hedefi için çaba gösteriyoruz. Önceliğimiz Ağrı il şampiyonluğu. Ocak ayında antrenörümüzün eksik gördüğü mevkilere transferler yaparak kadromuzu güçlendireceğiz” derken, yönetici İlhami Aslankılıç ise “ İki iyi futbolcu ile sözleşme imzaladık. Kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.










Son Güncelleme: 17.08.2014 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.