20 Ağustos 2015 Perşembe 19:54
Ağrı Gençlerbirliği Spor'da yeni sezon hazırlıkları

Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda, teknik direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalıştı.

Şaşmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12-13 sezondan bu yana Ağrı'da futbola bir özlem olduğunu söyledi.

Lig için gerekli transferleri yaptıklarını ve yeni transferler için de çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Şaşmaz, "İnşallah güzel futbol oynayarak güzel şeylere imza atarız. Bütün amacımız bu" dedi.

Şaşmaz, şu ana kadar 7-8 futbolcuyu takıma kazandırdıklarını bildirerek, "Birkaç oyuncu eksiğimiz daha var. Yönetimimiz de görüşmelerini sürdürüyor. 2 Eylül'de Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. O da ayrı bir heyecan verecek Ağrı'ya ve bizlere. Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Tatvan Gençlerbirliği Spor ile karşılaşacağız. Buradan galibiyetle ayrılırsak lige daha iyi hazırlanırız" dedi.

Takım başarısının devamı için taraftar desteğinin şart olduğuna dikkati çeken Şaşmaz, taraftarın stada gelmesini sağlamanın ellerinde olduğunu, bunun için de başarılı sonuçlar elde etmeleri gerektiğini kaydetti.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına işaret eden Şaşmaz, "Olaylar nedeniyle transferlerde sıkıntılar yaşıyoruz. Bazı oyuncular bölgeye gelmek istemiyorlar. Transfer listemize alıyoruz, görüşmeler başlıyor ama oyuncular burayı tercih etmiyorlar. Spor adamları olarak temennimiz biran önce bu akan kanın durmasıdır. Şu an da futbolumuza yansıyan herhangi bir sıkıntı yok ama genel olarak düşündüğümüzde ülkemizde ciddi sıkıntı var" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

agri-genclerbirligi-sporda-yeni-sezon-hazirliklari.jpgagri-genclerbirligi-sporda-yeni-sezon-hazirliklari-001.jpgagri-genclerbirligi-sporda-yeni-sezon-hazirliklari-002.jpgagri-genclerbirligi-sporda-yeni-sezon-hazirliklari-003.jpg

Son Güncelleme: 20.08.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.