31 Ocak 2016 Pazar 18:03
Ağrı Gençlerbirliğispor - Diyarbakır Yolsporu 1-0 Yendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Adem Korkmaz, Barış Yaman ve Emre Çebi hakem üçlüsü yönetti.

Ağrı Gençlerbirliği Spor ilk yarıda Caner İlyas'ın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Ağrı temsilcisi ligdeki puanını 17'ye çıkararak 6'ıncı sırada yer alırken, Diyarbakır Yolspor ise 13 puanla 9'uncu sırada yer aldı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor Teknik Direktörü Mehmet Şaşmaz  zor bir karşılaşma olmasına rağmen sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Lig'in ikinci yarısında da mücadelelerini en iyi şekilde devam ettireceklerini ifade eden Şaşmaz, şunları kaydetti:

"Ligin ikinci yarısının ilk maçında çok iyi bir oyun sergilememize rağmen Gercüş Bağlar maçından 2-1 mağlup ayrıldık.

Diyarbakır Yolspor maçının zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Oyuncularım maçın ilk dakikasından itibaren mücadelelerini, maçın son dakikasına kadar devam ettirdi.

Kısıtlı kadroya rağmen güzel bir futbol ile karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyum.

agri-genclerbirligispor---diyarbakir-yolsporu-1-0-yendi--.jpgagri-genclerbirligispor---diyarbakir-yolsporu-1-0-yendi---001.jpgagri-genclerbirligispor---diyarbakir-yolsporu-1-0-yendi---002.jpgagri-genclerbirligispor---diyarbakir-yolsporu-1-0-yendi---003.jpgagri-genclerbirligispor---diyarbakir-yolsporu-1-0-yendi---004.jpg

Son Güncelleme: 31.01.2016 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.