03 Ekim 2015 Cumartesi 23:56
Ağrı Gençlerbirliğispor'da Hedef Galibiyet

Teknik direktör Şaşmaz: "Bir sıkıntı olmazsa Ağrı'ya mutlu döneceğimize inanıyorum"

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ağrı Gençlerbirliğispor, Diyarbakır Yolspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. 

Teknik direktör Mehmet Şaşmaz, ligde pazar günü deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Yolspor maçına ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır Yolspor'un altyapıdan gelen oyunculardan kurulu zorlu bir ekip olduğunu belirtti. 

Rakiplerinin oyunu 90 dakika bırakmayan bir karaktere sahip olduğunu ifade eden Şaşmaz şunları söyledi: 

"Sezonda ilk deplasman maçımız olduğu için zor bir deplasman olacak ama biz bu zoru, nasıl kolaya çevirebilir, bunu lehimize nasıl döndürebilirizin çalışmalarını yaptık. Eğer doğru, kuvvetli düşünürsek, Diyarbakır'dan karlı çıkan taraf biz oluruz diye düşünüyor ve bir sıkıntı olmazsa oradan Ağrı'ya mutlu döneceğimize inanıyorum."

Şaşmaz, takımda cezalı oyuncu olmadığını, sadece oyuncuları Hüseyin'in adalesinde küçük bir sıkıntı olduğunu, onun da durumunun maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 04.10.2015 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.