15 Aralık 2014 Pazartesi 10:28
Ağrı Gençlik, 'Bilek Güreşi Yarışması' Düzenledi

Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübü (AĞÇED) tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın finanse ettiği“Sağlam Bilek Sağlam Yürek Projesi” çerçevesinde tertip edilen “Bilek Güreşi Yarışması” büyük bir coşku ve heyecanla tamamlandı.

AĞÇED tarafından 4 aydır yapılan tanıtım ve kayıt çalışmalarında Ağrı Merkezde 12 farklı okul ziyaret edildi. Her okulda bilek güreşi stantları kuruldu ve Ata sporumuz olan Bilek Güreşi birçok gencimize tanıtıldı. Bu özverili çalışmalar sonucunda Bilek Güreşi yarışmasına 1483 başvuru alındı.

13 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılan Bilek Güreşi yarışmasına havanın karlı ve soğuk olmasına rağmen 140 kişi katıldı. Zorlu mücadelelerin yaşandığı yarışmada 7 farklı kategoride ilk üçe girenlere madalya, başarı belgesi ve hediyeler (Tablet, Fotoğraf Makinesi ve Kol Saati) takdim edildi.

Yarışmanın kapanış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü Rubi DURSUNOĞLU; Yarışmaya katılan, ata sporumuz olan bilek güreşine gönül veren tüm sporcu ve seyircilere, yarışmaya ilgi gösteren tüm idarecilere, öğretmenlere teşekkür ederek daha nice güzel yarışmalarda buluşma temennisinde bulundu.








Son Güncelleme: 15.12.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.