07 Mart 2014 Cuma 22:09
AĞRI GHSİM 8 MART KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile İl Müdürlüğü'nün bayan personelleri ve antrenörlerin Kadınlar Günü'nü kutladı. Personele karanfil dağıtan İl Müdürü Erim, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

 İl Müdürü Erim yapmış olduğu açıklamada; "İnsan yaşamının her anında ölüme kadar olan sürede varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum’’ dedi. Yaşamda asıl sıkıntıları çekenin kadınlar olduğunu dile getiren Erim "Allah onlardan razı olsun. Kadınların bir günde değil, her gün hatırlanması gerekiyor" dedi.


İl Müdürlüğü çalışan kadın personel il müdürlüğünün geçen yıl başlatmış olduğu bu anlamlı programın bu yıl yine yapıldığını ifade ederek, İl Müdürü Erim’e kadınlar gününü unutmadığı için teşekkür etti.






Son Güncelleme: 07.03.2014 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.