25 Mart 2014 Salı 22:50
AĞRI GHSİM'DEN HUZUR EVİ ZİYARETİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim Yaşlılar Haftası nedeniyle huzur evine ziyarette bulundu

 

İl müdürü Erim huzur evi sakinlerine ve huzur evi çalışanlarına karanfil verdi. Erim yapmış olduğu açıklamada; “Yaşlılarımızın hayatları boyunca edindikleri tecrübeler, bizler için önemli referanslardır. Yaşlılarımız geçmiş ile bugün arasında köprüdürler. Kültürel ve sosyal değerlerimizin yaşatılmasında çok önemli işlevleri vardır.

 

Bu nedenle her fırsatta onların bilgi, tecrübe ve görgülerinden istifade etmemiz gerekmektedir. Her insanın yaşlanacağının bilinci ile yaşlılarımızı anlamaya çalışmalı ve yanlarında olduklarımızı hissettirmeliyiz. Yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, hayata güvenle bakmamızı sağlayacak ve gelecek kaygılarımızı azaltacaktır. Unutmamalıyız ki; bir gün bizler de onların yerlerini alacağız.

 

Yaşlılarımızı yalnızca özel günlerde değil her zaman onların ellerini öpmeye koşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin 'Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, hayat sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi. Huzur evi sakinlerini stadyumda gezmeye davet eden İl Müdürü Erim’in davetine icap eden Huzur evi sakinleri keyifli anlar yaşadılar. İl Müdürlüğü aracı ile stadyuma getirilen yaşlılar, stadyumda doyasıya gezerek sıcak havanın tadını çıkardılar. Yaşlılara stad cafe de çay ikram edildi. Huzur evi sakinleri, il müdürü Erim’e teşekkür ederek; Günümüzün tamamını Huzur evinde dört duvar arasında geçiyoruz. Canımız çok sıkılıyor. Stadyumda güzel havada gezmek bizleri çok mutlu etti. Allah İl Müdürümüzden razı olsun, bizi düşünüp buraları gezdirdiği için il müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz dediler.

 

 

 

 

 






Son Güncelleme: 25.03.2014 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.