23 Haziran 2014 Pazartesi 10:37
AĞRI GHSİM'DEN KÖSEDAĞINA ZİRVE TIRMANIŞI

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen etkinlikte, 50 kişilik grup 3 bin 430 rakımlı Kösedağına zirve tırmanışı yaptı. 

 

Şehir stadyumunda bir araya gelen grup, İl Müdürlüğünce tedarik edilen araçlarla tırmanışın yapılacağı alana 

gittiler. Burada katılımcılara kumanya, şapka ve tişört dağıtıldı. Zirve tırmanışından sonra açıklamalarda bulunan İl Müdürü Erim;” 50 kişilik grup ile Ağrı’nın 4. cü büyük dağı olan Eleşkirt İlçesi sınırlarında Rakımı itibarıyla, Türkiye’nin ilk 10 dağı arasında bulunan Aras Sıradağları kapsamında bulunan Kösedağ’a zirve tırmanışını gerçekleştirdik. Her yıl düzenli olarak yaptığımız zirve tırmanışlarına bir yenisini daha ekledik. 7 saat süren tırmanışta 5 saat çıkış, 2 saatte inişi süren faaliyetti aynı gün tamamladık.

 

Ulaşımda bize desteklerini esirgemeyen Belediyemize ve etkinliğimize katılım sağlayan tüm herkese çok teşekkür ederiz. “ Tırmanışa; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Müftü Yardımcısı Şevket Dilmaç, Eleşkirt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burhan Kurt, Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, antrenörler ve sporcular katıldı.







Son Güncelleme: 23.06.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.