28 Şubat 2014 Cuma 17:40
Ağrı GHSİM'den Milli Sporculara Teşekkür Plaketi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Ağrı’lı Milli Sporculardan Hamza Dursun’a ve Sevilay Eytemiş’e teşekkür plaketi verdi.

 

 

Çek Cumhuriyetinde düzenlenen FİS Avrupa şampiyonasında genç erkeklerde 2.  olan Milli Sporcu Hamza Dursun ve Ankara’da düzenlenen 78. Büyük Atatürk Koşusunda           Büyük bayanlarda 3. Olan milli sporcu Sevilay Eytemiş’e üstün başarılarından dolayı İl Müdürü Erim tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırıldılar.

 

 

Milli Sporcuları ve antrenörleri Erhan Dursun, Şirin Gönen ile birlikte makamında ağırlayan il müdürü Erim, elde edilen başarılardan dolayı sporcuları ve antrenörünlerini tebrik etti. İl Müdürü Erim, yapmış olduğu açıklamada; “Milli Sporcularımızdan Sevilay Eytemiş ve Hamza Dursun’un, hem ahlakı hem de üstün başarıları ile diğer sporcularımıza örnek davranış teşkil ediyor. Ayrıca Milli sporcumuz Sevilay Eytemiş elde ettiği başarı ile Ağrı tarihinde bir ilke imza attı. İki Sporcumuzda bütün müsabakalarda derece elde edip ne kadar azimli, gayretli ve başarılı sporcu olduklarını gösteriyor. Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi.”

 

 

Milli Sporcular Sevilay Eytemiş ve Hamza Dursun, il müdürü Erim’e teşekkür ederek, il müdürümüz çevre illerde yapılan bütün müsabakalarda bizleri yalnız bırakmaması bizler çok mutlu ediyor.  Müdürümüze spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz dediler.

 





Son Güncelleme: 28.02.2014 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.