09 Ekim 2015 Cuma 00:22
Ağrı GHSİM'den  Yabancı Uyruklu Çocuklara Spor Kursu

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yetiştirme Yurdunda kalan yabancı uyruklu 20 çocuğa Voleybol, Basketbol ve Badminton branşlarında kurs veriyor.

 

Tecrübeli antrenörler nezaretinde çalışmalarını 15 Nisan Spor Salonunda sürdüren yabancı uyruklu çocuklar çalışmalardan oldukça memnun oldukları gözlendi. 15 Nisan Spor Salonunda gerçekleşen Voleybol kursunu ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, burada çocuklarla sohbet ettiler. Gerçekleşen ziyarette çocuklar İl Müdürü Alp’e ve kendilerine kurslarda yardımcı olan antrenörlere teşekkür ettiler. İl Müdürü Alp burada yapmış olduğu açıklamada;” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Yetiştirme Yurdunda kalan Afganistan ve Irak uyruklu çocuklara tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde spor yapma imkânı sağlıyoruz. Çocuklar boş zamanlarında burada çok güzel vakit geçiriyor.

 

İl ve İlçelerimizde spor yapmak isteyen tüm herkese tesislerimiz açıktır dedi." 

 

agri-ghsimden--yabanci-uyruklu-cocuklara-spor-kursu.JPGagri-ghsimden--yabanci-uyruklu-cocuklara-spor-kursu-001.JPGagri-ghsimden--yabanci-uyruklu-cocuklara-spor-kursu-002.JPGagri-ghsimden--yabanci-uyruklu-cocuklara-spor-kursu-003.JPG

Son Güncelleme: 09.10.2015 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.