31 Ekim 2015 Cumartesi 10:13
Ağrı İl Hakem Kurulu 2015-2016 Sezonunu Törenle Açtı

Ağrı Hakemlerinden Görkemli Açılış.

Ağrı İl Hakem Kurulu, 2015-2016 sezonunu düzenlediği törenle açtı.

 

Sezon açılışında konuşan Ağrı İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Bülent Yüzak, spora hizmet etmek adına camianın içerisinde yer aldıklarını ifade etti.

 

Spor Camiasının ilin en güzide kurumlarından oluştuğunu söyleyen İHK Başkanı Yüzak, “Malumunuz spor camiası ilin en güzide kurumlarından oluşur. Bunların başında ASKF, İl Hakem Kurulu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğimiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bunların tamamı sporun unsurlarıdır. Temel de bu unsurlar çerçevesinde spora hizmet etmek adına hepimiz bu camianın içerisinde yer almış durumdayız. Birimiz bir parça daha fazla, birimiz bir parça daha az gayret göstererek camiayı bir yerlere getirmenin hesabındayız. Ben bu tür organizasyonların her zaman camiayı daha ileri götürme adına, camiayı bir kademe daha ilerisine götürmek için güzel adımlar olduğunu düşünüyorum. Yıllarca bize hizmet etmiş, emeği geçmiş sayın başkanım Metin Alıcıaslan’a, huzurlarınızda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yine ASKF başkanımız sayın Erkan Kösedağ’a yıllardır, Ağrı’da ASKF’nin kuruluşundan tutunda, sporu bir yerlere getirme adına vermiş olduğu mücadelelerden dolayı hakikaten çok teşekkür ediyorum. Yine Spor Lisesi Müdürü Murat Demir’e hem sporu bir yerlere getirme adına hem sporun alt yapısı adına gerek boks gerek diğer branşlar da yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hep beraber camiayı bir yerler getirmenin hesabını yapıyoruz, hep beraber iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Sporun en güzelinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Ağrı İl Hakem Kurulu eski Başkanı Metin Alıcıaslan, “Uzun yıllar il hakem kurulu başkanlığını yürüttüm. Sporun en güzeli birlik ve beraberlik olmaktır. Özelikle hakem arkadaşlarıma sesleniyorum siz adalet dağıtansınız dürüst olacaksınız. Onun için neyi gördüyseniz onu düdüğünüz onu çalsın. Beni bir abiniz olarak görün hepiniz benden küçüksünüz dürüst olun dürüst olursanız Cenap Allah her zaman size yardımcı olur” dedi.

 

BİZLER FUTBOLUN PAYDAŞLARIYIZ

Hakemler ile ASKF’nin futbolun paydaşları olduklarını belirten Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan Kösedağ, “10 yıldır federasyon başkanlığı görevini yürütüyorum. 3 farklı İl Hakem Kurulu başkanımızla çalıştım. Herhalde en genciyle çalışma fırsatını yakalamış olacağım. Kamuoyunda şöyle bir algı var. Hakemlere biz talimat veriyoruz ve maalesef hakemler talimat alıyor algısı. Bu algıyı 10 yıldır yıkamıyoruz. Birlikte çalışıyoruz, sizler futbolun bir paydaşısınız, bizlerde futbolun bir paydaşı olmaya devam edeceğiz. Şunu da net söyleyeyim görev de kaldığımız süre içerisinde hakem camiasına karşı, spor kulüplerinin yönetici veya sporcularının yapmış olduğu hiç bir şeye karşı bugüne kadar taviz vermedik. Hak ettiği ceza 2 maç 3 maç ise biz ona 6 maç, 7 maç, 8 maçlık cezalar verdik. Bu tamamen sizin camianızı benimsediğimiz ve korumaya çalıştığımız içindir. Bazen hakem arkadaşlardan tanıdıklarla halı saha da maç bile yapamıyoruz. Sanki ilişkilerimiz çok farklıymış gibi yansıtıldığı için hakem arkadaşlarımızda bazen kuruldan kaynaklı sebeplerle, bazen kulüplerden kaynaklı sebeplerle federasyonla ilgili ilişkilerini çok sınırlı tutuyor. Bu sınırı kaldırdınız. Ben yeni görevinde İl hakem kurulu başkanımız Bülent Bey’e, kurul üyelerimiz Erdinç Bey’e, Osman Bey’e, Fatih Bey’e, Can Bey’e başarılar diliyorum. Tabii üstada yolculuklar diliyorum. Sağolsun çok emeğini gördük. Hep uzlaşmacı bir yanı vardı” dedi.

 

Ağrı İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2015-2016 sezon açılışı töreni Ağrı İl Hakem Kurulu eski Başkanı Metin Alıcıaslan’a, uzun yıllar hakemlik camiasına yapmış olduğu katkılardan dolayı verilen plaket ile son buldu.

 

Ağrı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törene Ağrı İl Hakem Kurulu eski başkanı Metin Alıcıaslan, İl Hakem Kurulu başkanı Bülent Yüzak, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, Ağrı Spor Lisesi Müdürü Murat Demir ile Hakem Kurulu üyeleri Erdinç Güneş, Osman Sarı, Fatih Alpaslan, Can Kaya, ASKF heyeti, hakemler, gözlemciler ve spor camiası katıldı.

 
agri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-001.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-002.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-003.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-004.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-005.jpgagri-il-hakem-kurulu-2015-2016-sezonunu-torenle-acti-006.jpg

Son Güncelleme: 31.10.2015 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.