01 Mart 2014 Cumartesi 16:42
AĞRI YENİ GENÇLİK MERKEZİ BİTME AŞAMASNDA

Ağrı’da yeni Gençlik Merkezi binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim, yapımı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde gençlik merkezlerinin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan yeni gençlik merkezleri inşaatları, ilimizde de son derece hızlı bir şekilde sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi Erim ve Gençlik liderleri ile birlikte gençlik merkezi inşaatını gezerek yerinde incelemelerde bulundular.

 

Burada açıklamalarda bulunan İl Müdürü Erim;” Ağrı’lı gençlerinin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşa edilen gençlik merkezi, şehrimiz için son derece önemli bir yatırım olarak göze çarpıyor. Gençlik merkezimiz en kısa zamanda yeni binasında hizmet vermeye başlayacaktır. Yeni yapılan Gençlik Merkezi binasında 22 ayrı branşta açtığımız ücretsiz kurslara gençlerimize hizmet vereceğiz.

 

Sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz dedi.”







Son Güncelleme: 01.03.2014 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.