16 Mayıs 2016 Pazartesi 11:59
Ağrı'da Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynadığı Osmanlıspor karşılaşmasının ardından sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi siyaz-beyazlı taraftarlarca Ağrı'da Dörtyol Meydanı başta olmak üzere kentin değişik caddelerinde coşkuyla kutlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş, bitime bir hafta kala 2015-2016 sezonunun şampiyonu olması Ağrı'da taraftarları tarafından coşkuyla kutlandı.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de oynadığı Osmanlıspor Maçının ardından sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi siyaz-beyazlı taraftarlarca Ağrı'da kutlandı.

Ağrı  Dörtyol Meydanı başta olmak üzere kentin değişik caddelerinde ve oluşşturulan araç konvoylarıyla coşkuyla kutlandı.

Ağrı'da Kutlamalara bazı aileler de çocuklarıyla katılırken, bazı taraftarlar özçekim yaptı. Araçlarla şehir turu yapan Beşiktaş taraftarı, ardından dörtyol medyanına gelerek burada bir süre daha kutlamalara devam etti.

 

agrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari.jpgagrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari-001.jpgagrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari-002.jpgagrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari-003.jpgagrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari-004.jpgagrida-besiktasin-sampiyonluk-kutlamalari-005.jpg

Son Güncelleme: 16.05.2016 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.