18 Mayıs 2015 Pazartesi 11:36
Ağrı'da Gençlik Koşusu Ve Tekerlekli Kayaklı Koşu Yapıldı

Ağrı’ da Gençlik Haftası kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor.

15-19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm ve Tekerlekli Kayaklı Koşu müsabakaları yapıldı. Şeker Fabrikasında başlayan yarışmalar İl Müdürlüğü bahçesinde sona erdi. Yapılan müsabakalar vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Yarışmada dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Müsabakaları İl Müdürü Cemil Budak, Şube Müdürleri, antrenörler ve sporcu velileri izledi.
 
3000 Metrede Atletizm Yarışmasında dereceye giren sporcular;
Bayanlarda
1.       Gülsüm Tunç

2.       Selin Kuş

3.       İnci Uskun

Erkeklerde
1.       Nurkan Dağtekin

2.       Yakup Gündüz

3.       Ömer Gönen

3000 Metre Tekerlekli Kayaklı Koşu
Bayanlarda
1.       Hicran Akpınar

2.       Zozan Malkoç

3.       Ayşe Saydam

Erkeklerde
1.       Ömer Doğan

2.       İsmail Işık

3.       Mevlüt Oğur

agri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-001.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-002.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-003.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-004.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-005.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-006.jpgagri’da-genclik-kosusu-ve-tekerlekli-kayakli-kosu-yapildi-007.jpg

Son Güncelleme: 18.05.2015 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.