14 Nisan 2014 Pazartesi 00:35
Ağrı'da İmamlar Futbol Takımı Kurdu

Ağrı’da 2011 yılında kurulan DİVA-SEN Sendikası üyesi İmamlar Futbol takımı kurdu.

 

Diva Sen İl Başkanı Mustafa Sayın yaptığı açıklamada : bilindiği üzere diva-sen üyeleri imamlardan oluşmaktadır,imam hatiplerimiz mesai dinlemeden yaklaşık 18 saat görev başındalar. Bizde Sendika olarak her yıl yaptığımız " imamlar piknikte buluşuyor pragramı",”imamlar bayramda bir araya geliyor programı”,“diva sen üyelerine promosyon dağıtıyor " gibi projelerimiz dışında  sosyal etkinliklerimize bir yenisini daha ekleyerek Ağrı Diva-Sen futbol takımını kurduk.

 

Ağrı Diva Sen İl Başkanı Mustafa Sayın , ilk maçlarını Ağrı İl Müftülüğü halı sahasında Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) futbol takımıyla yaptıklarını ve Her hafta kurumlar arası halı saha maçlarına çıkarak , sosyal hayattaki ikili ilişkileri bu  vesile ile geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Sayın, ayrıca bu çalışmalarımızın diğer illerdeki diva sen temsilciliklerine örnek olmasını temenni ediyorum dedi.




Son Güncelleme: 14.04.2014 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.