05 Haziran 2016 Pazar 17:09
Ağrı'da Kurumlar Arası Turnuvası Tamalandı! Kazanan Gençlik Hizmetleri Spor

Ağrı Valiliğince düzenlenen 6. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın birincisi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu.

Ağrı Valiliğince düzenlenen, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ile Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 6. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın final müsabakasında, Ağrı Sanayispor’a penaltılarla 7-5 üstünlük sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, turnuvanın birincisi oldu.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun halı saha tesislerinde oynanan final karşılaşmasında Ağrı Sanayi Spor ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 57. dakikasında Erhan Alptekin ile öne geçen Gençlik Spor takımı, 59. dakikada Serdar Tıraş'ın golüne engel olamadı. Normal süresi beraberlikle biten karşılaşmada penaltı atışları yapıldı ve Gençlik Spor Takımı rakibine 7-5 üstünlük sağlayarak 6. kupanın sahibi oldu.

Karşılaşmayı Ağrı Vali Vekili Sedat İnci, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, ATSO Başkanı Saim Alpaslan, GHSİM Müdür Vekili Cemil Budak, Sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuvayı birinci bitiren takımın kupasını veren Ağrı Vali Vekili Sedat İnci, yaptığı açıklamada, "36 takımın 400'e yakın sporcunun yer aldığı bu turnuvada belki futbolun kuralları çerçevesinde bir takım birinci oldu. Ancak bu turnuvada kaybeden taraf yok. Biz valilik olarak ilimizin tüm dinamiklerinin bir arada yaşama kültürünün geliştirilmesini amaçlamıştık. Bu amaca ulaşmanın bir yolu da spordu. Bu gün burada oluşan ortamı gördüğümde valiliğimizin bu amaca ulaştığını görüyorum. Her iki takımı ve turnuvada yer alan tüm takımları gönülden kutluyorum." dedi.

İkinci olan Sanayi Spor takımının kupasını Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe verirken, turnuvada gönüllerin şampiyonu olarak köy muhtarları takımı da kupa ve madalya aldı. En iyi sporcuların da ödüllendirildiği final etkinliği halaylarla son buldu.

 

agrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor.jpgagrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor-001.jpgagrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor-002.jpgagrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor-002.jpgagrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor-003.jpgagrida-kurumlar-arasi-turnuvasi-tamalandi!-kazanan-genclik-hizmetleri-spor-004.jpg

Son Güncelleme: 05.06.2016 18:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.