04 Haziran 2015 Perşembe 23:34
Ağrı'da 'Yaz Spor Okulları' kayıtları başladı


AĞRI - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başladı.

Her yıl 6-18 yaş gurubu çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulları, faaliyetlerini 3 ay sürdürecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, yaptığı açıklamada, çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşta gençlere spor kültürünü aşılamak amacıyla spor okullarını açtıklarını söyledi.

Yetenekli sporcu yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Budak, "Ücretsiz olan Yaz Spor Okulları 20 branşla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerine yaz döneminde ara vermeden devam edecek. Nüfus cüzdan fotokopisi ve müdürlüğümüzde temin edilecek kayıt formu ile başvuru alınacaktır. Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu'nda bulunan İl Spor Merkezinde öğrencilere ve velilere kayıt ve spor faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verilmektedir" diye konuştu.

Bu yıl aralarında futbol, basketbol, voleybol, tenis, judo, masa tenis, halk oyunları, yüzme, buz pateni, curling, güreş, karate ve kick boks dallarının da olduğu 20 farklı branşta kurs verilecek.

 

agrida-yaz-spor-okullari-kayitlari-basladi.jpg

Son Güncelleme: 04.06.2015 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.