21 Nisan 2014 Pazartesi 15:10
Ağrılı Boksör Türkiye Şampiyonu Oldu

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’nda Ağrılı Boksör Talip Duru şampiyon oldu.

 

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’na bu yıl 46 üniversiteden 151 sporcu katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda, 52 kiloda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi boksör Talip Duru, Türkiye şampiyonu oldu.

 

Hatay’da düzenlenen Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’ndaki birinciliğinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Duru, “Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’nda kazandığım şampiyonluktan dolayı çok mutluyum. Şampiyonaya hocalarımla çok iyi hazırlandık. Bu başarıyı elde etmemde antrenörlerim İsmet Sarı, Numan Aktaş ve Burak Şimşek’in emekleri çok oldu.

 

Bana vermiş oldukları emeklerden dolayı onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Sponsor sıkıntısı yaşıyoruz. Değerli işadamlarımız ve büyüklerimiz desteklerini esirgemezlerse, onlarca şampiyonluklar kazanacağımıza inanıyorum ve bunun sözünü de veriyorum” dedi.









Son Güncelleme: 21.04.2014 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.