15 Şubat 2022 Salı 18:28
Ağrılı Halterci Türkiye Şampiyonu Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası 11-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Osmaniye Tosyalı Spor Salonunda yapıldı. 3 günde tamamlanan Okul Sporları Gençler Halter Türkiye Şampiyonasında 69 ilden 559 sporcu mücadele etti. Ağrı'yı temsilen şampiyonaya katılan Batuhan Akbaş 89 kilo kategorisinde 100 kg koparma 125 silkme toplam 225 kg ile Türkiye şampiyonu oldu. Batuhan Akbaş'ın hem antrenörü aynı zamanda babası olan halter antrenörü Muhlis Akbaş yaptığı açıklamada:"Bu şampiyonaya çok iyi hazırlandık. İnşallah ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

Genç halterci Batuhan Akbaş ise; "Şampiyon olduğum için çok mutluyum. İnşallah daha nice madalya ve şampiyonluklar kazanacağım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Batuhan Akbaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.