11 Mayıs 2018 Cuma 21:02
Ağrılı Milli Sporcu İspanya'da Düzenlenen Turnuvada Avrupa Şampiyonu Oldu

Ağrılı milli sporcu Muhammet Ali Bulgay, 2-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Santa Susanna kentinde düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Avrupa Şampiyonası’nda , Tekerlekli Sandalya Engelliler kategorisinde Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün Avrupa Şampiyonu sporcusu Muhammet Ali Bulgay, kupası ve madalyasıyla birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmetşafi Erim ve Kulüp Başkanı Vefa Çelik’i ziyaret etti.

Gazetecilerinde bulunduğu ziyarette konuşan Bulgay, “Görüldüğü gibi engelli vatandaşlarımıza gerekli imkanların verildiği takdirde gelmeyecek bir başarı yoktur. Yeter ki güvenip o imkân sağlanılsın. Terörün etkili olduğu Ağrı ilimiz gibi illerde başarılı sporcular mutlaka desteklenmeli. Bu başarılar diğer gençlerimize örnek olacaktır. Bu başarımın gelmesinde büyük emekleri bulunan kulübüm Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübüne, kulüp başkanımız Vefa Çelik’e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Mehmetşafi Erim’e teşekkür ediyorum. Ayrıca Avrupa Şampiyonluğumu tüm engelli sporcularımız adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a armağan ediyorum. Şanlı bayrağımızı Dünya şampiyonluğunu da alarak göndere çekmek istiyorum. Dünya şampiyonasına hazırlık dönemimde tüm Ağrılı hemşerilerimden ve işadamlarından destek bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.