03 Mart 2015 Salı 17:22
Ağrı'lı Öğrenciler Tarihi Maça tanıklık Ettiler

Tarihi maça tanıklık ettiler


Ağrı Valiliği ve Sancaktepe Belediyesi’nin “Futbol Kardeşliği” projesi kapsamında 15 öğrenci Beşiktaş Liverpool maçını izledi.


Ağrı Valiliği ve Sancaktepe Belediyesi’nin ortaklaşa organizasyonunda Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerinden oluşan 15 kişilik grup İstanbul’da oynanan Beşiktaş Liverpool karşılaşmasını izleme imkânı buldu.
Türkiye’de gençlik merkezleri arasında Türkiye birinciliği ödülünü alan Genç Gelecek Merkezi öğrencileri ile İstanbul gezisine katıldı.


İstanbul’un tarihi yerlerini gezen Ağrılı öğrenciler tarihi maçta hayatlarının en heyecanlı dakikalarını yaşadıklarını belirttiler.


Öğrencilerin ilk defa statta önemli bir futbol karşılaşmasını izlediklerini belirten Proje sorumlusu Barış Termisin, “Ağrı Valiliğimiz ve Sancaktepe Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Futbol Kardeşliği” projesi kapsamında 15 Ağrılı öğrencimizi İstanbul’a götürdük. Orada ilk defa bir statta bir maç izleme imkânı buldular.

 

İstanbul’daki Genç Gelecek Merkezi öğrencileri ile birlikte bir araya geldiler. Güzel bir kaynaşma oldu. İstanbul’u gezip tanıdılar. Onların heyecanına, mutluluğuna şahit olmak güzeldi. Bu projeyi başlatan kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 




Son Güncelleme: 03.03.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.