04 Eylül 2014 Perşembe 12:26
AĞRILI SPORCULARDAN 2 GÜMÜŞ MADALYA

Ağrı’lı Sporcular Gap Oyunlarından 2 Gümüş Madalya İle Döndü

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünce her yıl organize edilen ve bu yıl Malatya’da düzenlenen, 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları sona erdi. 27 Ağustos 02 Eylül 2014 tarihleri arasında 23 İlden yaklaşık 2300 sporcunun 12 branşta birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girdiler.

 

Ağrı’dan ise 9. Gap oyunlarına 7 branşta 70 sporcu katılım sağladı. Güreş branşında sporcularımızdan Yusuf İlhan ve Tayfun Polat Gümüş madalya kazandılar. Sporcular Yusuf İlhan, Tayfun Polat antrenörleri Osman Olcan ve diğer güreşçiler ile birlikte İl Müdür vekili Cemil Budak’ı ziyaret ettiler. Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden İl Müdür vekili Budak, 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları Güreş branşında gelen başarı bizleri çok sevindirdi.

 

Elde edilen başarıdan dolayı sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim dedi. İl Müdür vekili Budak sporculara ayakkabı hediye etti.






Son Güncelleme: 04.09.2014 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.