03 Eylül 2014 Çarşamba 14:26
Aleattin Aslan Kura Çekimini Değerlendirdi

Ağrı Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Aleattin Aslan Kura Çekimin Değerlendirdi.

 

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın Sözcüsü Aleattin Aslan, geçtiğimiz hafta sonunda çekilen fikstürü değerlendirerek, tüm takımlara başarılar diledi.

 

Amatör Liglerde fikstürün çok fazla avantaj sağlamadığını söyleyen Aslan, " Hayırlısı ile yeni sezon fikstürümüzü çektik.  Amatör liglerde çok puan kayıpları yaşandığından fikstürün pek bir avantajı bulunmuyor. Ancak son hafta maçlarına baktığımızda Doğubayazıt Belediye Spor ile oynayacak olmamız,  rekabetin son ana kadar yaşanacağı konusunda bir değerlendirme yapmamıza neden olabilir. "dedi.

 

Takımın durumunun iyi olduğunu söyleyen Aslan" Futbol takımımız şu an için 14 transfer yapmış bulunmakta. Bir orta saha, bir kaleci ve bir savunma oyuncusu alarak transferi noktalayacağız.  Altyapımız gayet iyi durumda. U-17 müsabakalarına Önder  Tunay hocamız takımı hazırlamaya çalışıyor. İnşallah 1.Amatör Küme ile birlikte altyapı kategorilerinde de başarı sağlayan bir ekip olacağız. Ağrı'nın bu sezon BAL ligi özlemini bitireceğiz " dedi.  



Son Güncelleme: 03.09.2014 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.