25 Ocak 2016 Pazartesi 11:08
Alima Yeni Malatyaspor Evinde Kan Kaybediyor

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor'un iç sahadaki kötü gidişi sürüyor.

Bu sezon evinde oynadığı 9 maçın sadece 2'sini kazanabilen Malatya temsilcisi, 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve 7 puan topladı. Sarı-siyahlılar, deplasmanlarda ise 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan almayı başardı.

Deplasmanda daha başarılı performans sergileyen Alima Yeni Malatyaspor, aynı performansı iç sahada gösteremiyor.

Sarı-siyahlılar, sahasında oynadığı 9 maçta sadece Multigroup Alanyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından galibiyetle ayrılabildi. Malatya ekibi, evinde 1461 Trabzon'a 1-0, Vartaş Elazığspor'a 2-1, Göztepe'ye 3-1, Denizlispor'a 2-1, Adana Demirspor'a 3-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildi, Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.

Sezonun ikinci yarısına kadrosuna kattığı yeni futbolcularla iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen ancak ilk maçta deplasmanda 1461 Trabzon'a 2-1, geçen hafta ise sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Malatya temsilcisi, evinde aldığı sonuçla taraftarını da üzüyor.

Ligde 19 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyeti olan Malatya ekibi, 17 gol atıp kalesinde 23 gol gördü.

Son Güncelleme: 20.08.2016 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.