02 Nisan 2016 Cumartesi 23:53
Alima Yeni Malatyaspor İçin Dayanışma Gecesi

İSTANBUL (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor için dayanışma gecesi düzenlendi.

İstanbul'daki Wyndham Grand İstanbul Europe Otel'de gerçekleştirilen organizasyona Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalı yerel yöneticiler, Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ile yönetim kurulu üyeleri, Malatyalı iş adamları ve davetliler katıldı.

Gecede konuşma yapan Bakan Tüfenkci, Malatyalıların Yeni Malatyaspor için birlik olması gerektiğini söyledi.

Spor kulüplerinde mali disiplin olması gerektiğini belirten Tüfenkci, Alima Yeni Malatyaspor'un ekonomisine önem vererek, Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı hedeflemesi gerektiğini aktardı.

Gecede sarı-siyahlı kulüp için iş adamlarından bağış toplanırken, yaklaşık 2 milyon 750 bin lira kaynak sağlandığı bildirildi.

Son Güncelleme: 20.08.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.