21 Ocak 2016 Perşembe 21:18
Alima Yeni Malatyaspor Transferlerini Tanıttı

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, devre arasında kadrolarına kattıkları futbolcuların takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Gevrek, Malatya İnönü Stadı'nda yeni transferler Uğurtan Kızılyar, Sedat Ağçay, Sandro Gotal, Mehmet Umut Nayir, Azuka Ibobo Izu, Serhat Ayvaz ve Erkan Sekman'ı basına tanıttı.

Gevrek, burada yaptığı konuşmada, yeni transferlerin takıma hayırlı olması diledi.

Transferleri teknik direktör İrfan Buz, sportif direktör Ali Ravcı ve yönetim kurulu ile istişare halinde gerçekleştirdiklerini belirten Gevrek, "Transferlerin nokta transfer olmasına dikkat ettik. Transferlerin takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sezonun ikinci yarısı inşallah hem takımımıza hem de Malatya'ya hayırlı olur" dedi.

Gevrek, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini aktararak, şöyle devam etti:

"Devre arasında 8 transfer yaptık. Şu an 7 futbolcumuz burada. Yiğitcan Erdoğan İstanbul'da, gelecek. Transferlerin takıma faydalı olması için çalıştık. Devre arası transferlerin uyum sağlaması zordur. Ancak transferlerimizde tecrübeli, kariyerli ve Süper Lig'de oynamış olan futbolcular var. Biz, takıma katkı sağlayacağına inandığımız için transferleri yaptık. İnşallah önümüzdeki maçlarda yeni transferler takımdaki mevcut futbolcularla uyum sağlarlar ve bu saha sonucuna yansır."

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından milli takım maçları nedeniyle verilen arada bir kamp yapmayı düşündüklerini dile getiren Gevrek, bu süreçte takıma yeni katılan futbolcuların birbirine daha iyi uyum sağlayacağını kaydetti.

Gevrek, transfer konusunda teknik direktör İrfan Buz ile yeniden bir araya gelip, konuşacaklarını aktararak, gerektiği takdirde 1 veya 2 transfer daha yapabileceklerini ifade etti.

Yeni transferler adına konuşan Sedat Ağçay da büyük bir camiaya geldiklerini farkında olduklarını belirterek, "Buraya katkı sağlamaya geldik. Bunu da en kısa sürede gerçekleştirmek istiyoruz. Bu hafta sahamızda ilk kez taraftar karşısına çıkacağız. İnşallah taraftarla bir bütün olup, bunu sonuca yansıtmak istiyoruz. Başarılı olmaya geldik inşallah da sonucu öyle olur" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyaspor Transferlerini Tanıttı

Alima Yeni Malatyaspor Transferlerini Tanıttı

Son Güncelleme: 21.01.2016 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.