12 Mayıs 2016 Perşembe 11:53
Alima Yeni Malatyasporlu Umut Nayir:


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Umut Nayir, önceliğinin kiralık olarak geldiği Osmanlıspor'da yeniden forma giymek olduğunu söyledi.

Umut Nayir, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin son müsabakasında cumartesi günü Boluspor ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını söyledi.

Ligde herhangi bir iddiaları olmadığını belirten Umut Nayir, "Play-off hedefimiz vardı ama istediğimiz galibiyetleri alamayınca o hedeften de koptuk. Boluspor maçıyla 2015-2016 sezonuna veda edeceğiz. Son maçımıza biraz hedefsiz olarak çıkacağız. Hedefimiz olmasa da bize yakışan şekilde lige veda etmek istiyoruz. Alabileceğimiz maksimum puanları almak istiyoruz. İnşallah son maçımızdan galibiyet alarak ligi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Umut Nayir, Alima Yeni Malatyaspor'daki geleceğine de değinerek, "Kiralık futbolcuyum. Son maçım olacak. Gelecek neyi gösterir bilinmez. Osmanlıspor'a döneceğim. Orada sözleşmem devam ediyor. Onların takdiri ne olur bilinmez. Tekrar Alima Yeni Malatyaspor ile bir iletişimi olur mu bilinmez. Burada güzel zamanlar geçirdim. Oynadığım süre içinde mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Genç bir futbolcu olduğunu ve önünde başarmak istediği hedeflerinin bulunduğunu kaydeden Umut, şöyle devam etti:

"İlk hedefim Süper Lig'de oynamak. Osmanlıspor'da zaman zaman şans da buldum. Yabancı futbolcuların forma girmesiyle onlar daha fazla şans buldu. Kendimi de geri planda tutmamak için kiralık olarak gelmeyi kabul ettim. Önceliğim Osmanlıspor’da tekrar formamı giymek. Kulübüm 'seni bu sezon düşünmüyorum' derse Malatyaspor bildiğim bir kulüp, oturulur, konuşulur ve düşünülür. Erken bir şeyler söylemek istemiyorum. Transfer gündeminde sürekli bir şeyler değişiyor. Transfer sezonunda Süper Lig'den başka takım olursa tabi oralar da düşünülür."

Son Güncelleme: 22.08.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.