16 Şubat 2014 Pazar 01:37
Amatör Futbolda Ara Transfer Sona Erdi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan edinilen bilgilere göre 02 Ocak – 14 Şubat 2014 tarihleri arası 2. Transfer ve Tescil döneminde amatör liglerde yirmi futbolcunun transfer edildiğini açıkladı.

 

 Yirmi futbolcudan yedi tanesi Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Patnos Gençlik Spor tarafından yapılırken, bu transferlerden sekizi Doğubayazıt Belediye Spor, beşi ise Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Kulübü tarafından yapıldı. Ligde iddialı konumda bulunan ve şampiyonluk şansı devam eden Sanayi Spor ise ara transfer döneminde kadrosuna herhangi bir futbolcu katmadı.

 

 Bal Ligi Temsilcisi Patnos Gençlik Spor, 19 Mayıs Belediye Spor’dan Mehmet Yılmaz, İstanbul Kozyatağı Spor’dan M.Ali Kayalı, Bağcılar Spor’dan Erden Korkmaz, Kırıkkkale Spor’dan Fikret Ersönmez, Çıksalın Spor’dan  Ramazan Demir, Zeytinburnu Spor’dan Enes Arık ve  Tatvan Spor’dan Yunus Emre Karaman’ı kadrosuna kattı.

 

 Ligde İbrahim Çeçen Üniversitesi ile şampiyonluk yarışında kader maçına çıkacak olan Doğubayazıt Belediyespor ise Hüseyin Bacak, Engin Yapar, Oğuzhan Akay, Mustafa Kablan, Hasan Özmen, uğur Çinibulak ve Abuzer Doğan’ı renklerine bağladı.

 

 İbrahim Çeçen Üniversitesi ise  Ağrı Gücü Spor’dan Kaleci İsmail Kaya, Ahmet Telhan, Orhan Divanlı, Sinan Ayhan ve Adilcevaz Spor’dan  Sayim Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

 

 Amatör Futbol ligleri 8-9 Mart 2014 tarihinde başlayacak, ve  lig şampiyonu Patnos Gençlik Spor ile baraj müsabakası oynayacak. Baraj müsabakasının galibi 2014-2015 futbol sezonunda Ağrı’yı BAL liginde temsil edecek.

Son Güncelleme: 16.02.2014 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.