10 Haziran 2016 Cuma 10:38
Anadolu Efes - Fenerbahçe Maçının Hakemleri Açıklandı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinde, Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında 11 Haziran Cumartesi günü oynanacak 5. maçın hakemleri açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, mücadelede baş hakem olarak Recep Ankaralı'nın görevlendirildiği belirtilirken, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz'ın ise yardımcı hakem olarak görev alacağı kaydedildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Anadolu Efes - Fenerbahçe mücadelesi 11 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'da başlayacak. Final serisinde 3-1 önde olan Fenerbahçe, bu maçı kazanması durumunda Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2015 - 2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak. Anadolu Efes'in kazanması durumunda ise serinin 6. maçı Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.