21 Ocak 2016 Perşembe 14:19
Antalyaspor ara transfer döneminden karlı çıktı

 Kırmızı beyazlılar, bu dönemde 7 futbolcusu ile yollarını ayırırken, çeşitli mevkilere 6 futbolcu transfer etti.

Sezon başında Brezilya’nın Atletico Mineiro takımından alınan Guilherme Gusmao, Brezilya’nın Corinthians takımına transfer oldu. Akdeniz ekibinde teknik direktörlük de yapan Yusuf Şimşek’in PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka’nın başına geçmesinin ardından, Şahin Aygüneş, Kvesic, Ömer Kandemir ile kiralık olarak Abdel Diarra da Ege temsilcisine gitti.

Koray Aslan Spor Toto Süper Lig takımı Gaziantepspor’a, Ahmet Aras PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor’a ve 21 yaş altı takımında oynayan genç oyuncu Ahmet Tayyip Gökkaya, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor’un kadrosuna katıldı.

Devre arasına teknik direktörsüz giren kırmızı beyazlılar, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun yardımcısı Jose Manuel Ferreira de Morais’i takımın başına getirdi.

Takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmakta da hızlı hareket eden Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş’tan Ramon Motta, Mersin İdman Yurdu’ndan Oktay Delibalta, İspanya 3. Ligi Barcelona B takımından Lionel Enguene, Torku Konyaspor’dan Ömer Şişmanoğlu, Boavista’dan Samuel Inkoom ve Ukrayna’nın Dnipro takımından Danilo Campos’u kadrosuna kattı.

Kulüp başkanı Gültekin Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, şubat ayına kadar tüm futbolculara alacakları olan 1,5 milyon avroyu dağıtacaklarını belirterek, kulübün 2015 yılından hiçbir futbolcusuna borcunun kalmayacağını söyledi.

Gencer, transfer döneminde takımdan bazı oyuncuların ayrıldığını dile getirerek, "Giden oyuncularımızdan aldığımız bonservis ve onlara yapacağımız ödemeleri vermeyecek olmamızdan dolayı, ara transfer döneminde 9 milyon lira kazanç sağladık" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.01.2016 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.