06 Haziran 2016 Pazartesi 13:53
Antalyaspor Başkan Adayı Öztürk: Başarı İçin Geliyorum

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Gültekin Gencer'in Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı almasının ardından adaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Antalyaspor Kulübü Başkanlığı'na adaylığını açıklayan isimlerden işadamı Ali Şafak Öztürk, "Antalyaspor'un başarısı için her şeyi yapacağım. Biz yaptığımız her şeyin en iyisini yapmaya alışığız. Şov ya da başka bir işle alakam yok. Ben başarı için geliyorum." dedi.

Antalyaspor'un 30 Haziran'da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olacağını belirten işadamı Ali Şafak Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'ni ziyaret etti. Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır'la görüştükten sonra açıklama yapan Öztürk, ailesinin Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birini kurduğunu anlattı.

İngiltere'de kurduğu internet şirketinde futbol istatistikleri ve analizle oyuncuları incelediklerini belirten Öztürk, bu sayede yıllardır futbolun içinde olduğunu söyledi. Antalya'yı ve Antalyaspor'u seven insanların kendisinden görev almasını istediklerini dile getiren Ali Şafak Öztürk, "Antalyaspor Kulübü Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum. Aile felsefemizi Opet ve Regnum'da kanıtladık. Yaptığımız işin her zaman daha iyisini yapmaya çalışırız. Antalyaspor'da da bu başarıları görebilmek için katılıyorum." dedi.

Kulübün çok iyi yerlere gelebileceğine inandığını dile getiren Öztürk, "Bakıyorsunuz köy takımları Avrupa'da başarı yakalıyor. Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. Buraya baktığımızda turizmin başkentlerinden biri, böyle bir konumlanma böyle potansiyel varken büyük hedefler olması gerekir. Büyük hedeflere, doğru alt yapı ve yönetimle gitmek lazım. Bu işe karar verdikten sonraki tek düşüncem sadece Antalyaspor oldu. Çeşitli planlarımız var. Başarı gelirse uzun dönem olsun doğru alt yapıyla gelsin. Önemli olan başarının devamının gelebilmesi, tekrarlanması." diye konuştu.

Stadın Antalyaspor'a devri için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Öztürk, "İlk senede elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlk senede elimizden gelinin en iyisini yapmak, ikinci senede şampiyonluk yarışında olabilmektir hedef. 1 yıl toparlanma sürecine ihtiyaç var. Bir yılda çok yeterli olacaktır." dedi.

Teknik Direktör Jose Morais ve yıldız oyuncu Samuel Eto'o ile devam edecekleri sinyalini veren Öztürk, transfer stratejisinde genç oyunculara yer vereceklerinin altını çizdi. Kulübün şeffaf ve dışa açık olacağını anlatan Ali Şafak Öztürk, "Antalyaspor'un iyiliği ve başarısı için ben her şeyi yapacağım. Biz yaptığımız her şeyin en iyisini yapmaya alışığız. Ben bunun için geliyorum. Şov ya da başka bir işle hiç alakam yok. Ben başarı için geliyorum. Antalyaspor camiasından destek verenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Öztürk, ayrıca aile şirketinin stada sponsor olacağı söylentilerinin şuan için gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da başkan adayı Ali Şafak Öztürk'e başarılar diledi.

Son Güncelleme: 06.06.2016 13:31
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.