07 Ağustos 2017 Pazartesi 20:47
Antalyaspor Djourou'yu Renklerine Bağladı

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Fildişi Sahili asıllı İsviçreli futbolcu Johan Djourou ile sözleşme imzaladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Şefik Öz, 30 yaşındaki futbolcunun savunmada görev yaptığını söyledi.

Sözleşmenin 2+1 yıllık olduğunu aktaran Öz, futbolcunun, teknik direktörün istediği özelliklere sahip olduğunu belirtti.

"Kalbimin sesini dinleyip Antalyaspor'a geldim"

Djourou ise transferinin çok hızlı ve güzel bir sürecin sonunda gerçekleştiğini dile getirdi. "Antalya'ya geldiğim için çok mutluyum." diyen Djourou, "Transfer döneminde birçok teklif aldım. Kalbimin sesini dinleyip Antalyaspor'a geldim." ifadesini kullandı.

Geçen sezon forma giydiği Hamburg'da, teknik ekiple yaşadığı bazı sıkıntılar nedeniyle maçlara çıkamadığını ifade eden Djourou, son dönemde İsviçre Milli Takımı'nın maçlarında yer aldığını, bunun da sakat olmadığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

 

Son Güncelleme: 07.08.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.