12 Aralık 2016 Pazartesi 11:51
Antalyaspor - Fenerbahçe saat kaçta ? İlk 11 Açıklandı !

Fenerbahçe, perşembe günü Feyenoord deplasmanında 1-0 kazanarak Avrupa Ligi’nde grubunu lider tamamladı. Sarı-Lacivertliler için önceki gün lider Başakşehir’in Gençlerbirliği karşısında kayıp yaşamasıyla zirveye bir adım daha yaklaşma fırsatı doğdu. Fenerbahçe eğer Antalyaspor karşısında kazanırsa, ligin ilk sırasıyla arasındaki fark 4 puana düşecek. Ancak Kanarya’nın işi hiç kolay değil.

5 maçta 13 puan

Antalyaspor, aynı rakibi gibi lige kötü başlamıştı. Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesiyle birlikte Kırmızı-Beyazlılar bambaşka bir çehreye büründü. Son 5 lig maçında 13 puan toplayan Güney ekibi, düşme hattından çıktı, üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Çalımbay’ın ekibi geçen hafta lider Başakşehir’e konuk olup, sahadan puanla ayrıldı. Yani Antalya da en az Fenerbahçe kadar formda.

Geçen sezon kaybettiler

Sarı-Lacivertliler için geçtiğimiz sezon Antalya’da oynanan maç hiç de iyi geçmemişti. Fenerbahçe geçen sene de 13 maçlık bir yenilmezlik serisiyle bu deplasmana çıkmış ancak 4-2 kaybetmişti. Aynı kazayı yaşamak istemeyen Sarı-Lacivertliler, bu kez işi sıkı tutup sahadan zaferle ayrılmaya kararlı. Antalya Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetcek. Çakır yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek.
İlişkili Haber

Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta hangi kanalda? (İşte muhtemel rakipler)


Antalyaspor - Fenerbahçe ne zaman saat kaçta?

12 Aralık Pazartesi saat 20.00'de başlayacak mücadele Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın CANLI-GRAFİKLİ anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Mehmet oynuyor, Persie götürülmedi

Fenerbahçe’de Mehmet Topal ve Van Persie, Feyenoord maçında sakatlık yaşamış ve iki oyuncu da kenara gelmişti. Topal tamamen iyileşti. Advocaat, tecrübeli orta saha
oyuncusunu bugün ilk 11’de görevlendirecek. Ancak dünkü idmanda takımla çalışmayan Van Persie, Antalya karşısında dinlendirilecek. Hollandalı yıldızın yerine Moussa Sow’un oynaması bekleniyor. Van Persie, maç kafilesinde de yer almadı ve Antalya'ya götürülmedi.
Sarı-Lacivertliler, Antalyaspor maçı öncesi son idmanını dün sabah gerçekleştirdi. Fenerbahçe kafilesi daha sonra saat 17.00’de özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Antalya’ya gitti. Burada Sarı-Lacivertli kafileyi bir grup taraftar coşkulu bir şekilde karşıladı. Futbolseverler, oyunculardan imza almak ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbiriyle yarıştı. Takımla birlikte Antalya’ya gelmeyen Başkan Aziz Yıldırım’ın bugün maçta olması bekleniyor.

Skrtel ceza sınırında

Slovak savunmacı, Feyenoord maçında sarı kart görerek son 32 tur ilk maçında cezalı duruma düşmüştü. Skrtel, Antalya mücadelesi öncesinde de kart sınırında bulunuyor. Eğer bugün de sarı kart görürse, haftaya Gençlerbirliği ile Kadıköy’de oynanacak maçta cezalı duruma düşecek. Antalyaspor’da ise Diego, Chico, Zeki ve Motta ceza sınırında bulunuyor.

Advocaat: Bu kez fırsatı kaçırmayalım

Dick Advocaat, Antalyaspor maçı öncesinde öğrencilerine birçok konuda uyarılarda bulundu. Hollandalı teknik adam, idmanda konuşma yaptığı oyuncularına, “İyi bir hava yakaladık ancak bu sizi rehavete sokmasın. Ligde istediğimiz konumda değiliz. Hata
yapma lüksümüz yok. Geçen hafta Başakşehir kayıp yaşadı ancak biz de Beşiktaş ile berabere kaldık. Zirveye yaklaşma şansını kullanamadık. Bu hafta aynı hatayı tekrarlamayalım. Maç boyunca motivasyonunuzu kaybetmeyin” ifadelerini kullandı.
‘Eto’o’ya dikkat’

69 yaşındaki teknik adam, rakibin takım olarak formda olduğunu söylerken Eto’o’ya
ayrı bir parantez açarak, “Onun kalitesini ve neler yapabildiğini anlatmama gerek yok. En ufak hatayı cezalandırabilir. Bunu aklınızdan çıkarmayın” dedi. Advocaat son
olarak Antalyaspor’un hızlı hücuma çıkan bir takım olduğunun altını çizerek, top kaybı yaşanması halinde savuma yerleşimi konusunda hızlı olmaları gerektiğini belirtti.

Cüneyt Çakır ile 21 galibiyet

Bu akşamki mücadelede Cüneyt Çakır görev yapacak. Fenerbahçe, deneyimli hakemin düdük çaldığı 34 maçta 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçeli oyunculara 67 sarı ve 5 kırmızı kart çıktı. Rakip futbolcular ise 92 sarı ve 11 kart gördü. Antalyaspor ise Çakır’ın yönettiği 13 maçta 6 defa kazandı, 4 beraberlik aldı ve 3 kez yenildi.

Son Güncelleme: 12.12.2016 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.