13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:54
Aras Edaş Spor Ahmet Atılmış'a Emanet

 

Ağrı Amatör Futbol Liginin başlaması önce Amatör Liglerde yer alacak takımlar hazırlıklarını sürdürüyor. Bu takımlardan biri olan Aras Edaş Spor Kulübü, Antrenör konusunda tecrübeli antrenör Ahmet Atılmış ile sözleşme imzaladı.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Yılmaz Karaoğlan " Yeni sezona iddialı girmek istiyoruz. Futbolcularımızın çalışmak istediği önemli bir isimi teknik direktörlüğe getirdik.  Ahmet hocamız son   yıllık kariyerinde  lig şampiyonluğunun yanısıra, altyapı kategorilerinde önemli başarılar elde etmiş bir teknik adam. Bu bilgi ve becerilerini yeni sezonda Aras Edaş spor için kullanacak" dedi.

 

Yeni bir kulübe geldiğini söyleyen Ahmet Atılmış ise" Yönetime yapılması gerekenleirn yer aldığı bir liste sunduk.  Bu liste içerisinde transferlerden, sporcularımızın konaklamalarına kadar bir amatör takımın ihtiyaçları yer alıyor. Kulp yönetimi bu listemizi kabul etti. Yeni sezona iddialı girmek için çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Aras Edaş Sporu uzun yıllar sonra başarılı bir takım haline getirmeye çalışacağız. Öncelikli hedefim il dışından  sporcu ile transfere start verdirmektir "dedi




Son Güncelleme: 13.08.2014 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.