22 Temmuz 2016 Cuma 11:31
Arda Barcelona'da Kalıyor mu?

Arda Turan, Barcelona'dan ayrılacak mı?, Galatasaray'a mı dönecek?, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hayalini gerçekleştirerek Arda'ya "çubuklu" formayı giydirebilecek mi?, Yoksa milli takımın kaptanı Premier Lig veya Serie A'ya mı gidecek?

Tüm bu soruların cevabını verecek kişi olan Ahmet Bulut sesizliğini  bozdu. Bulut, ''Arsenal'la ilgili birşey duymadım. Arda, Barcelona'da kalacak'' diye açıklama yaptı.

Ahmet Bulut, İtalyan Calcio Mercato'ya ise, ''Milan'ın Arda ile ilgilendiği konusunda herhangi bir bilgim yok. Benim tek söyleyebileceğim Arda'nın Barcelona'da kalacağı. Bu transfer döneminde ne olur onu da bilmem'' diyerek açıklamalarına devam etti.

Bulut, İngiliz Guardian gazetesine ise, ''Arda ile Premier Lig takımlarının ilgilenmesi normal ama Barcelona'dan ayrılacağı dedikoduları gerçek değil. Arda, Barcelona'da mutlu'' diyerek bir gün içinde üçüncü kez açıklama yaptı.

Son Güncelleme: 22.07.2016 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.