13 Ocak 2018 Cumartesi 15:10
Arda Turan Başakşehir Formasını Giydi!

 Medipol Başakşehir, İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın transfer sürecini tamamladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'ın transferini kulübün Twitter hesabından açıkladı.

İMZA TÖRENİ PAZARTESİ GÜNÜ DÜZENLENECEK

Barcelona ile Medipol Başakşehir, Arda Turan için 2,5 yıllık kiralık (1,5 artı 1 yıl opsiyonlu) olarak anlaşmaya vardı. Arda Turan'ın Medipol Başakşehir için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir, Arda Turan için pazartesi günü imza töreni düzenleyecek.

SADECE BAŞAKŞEHİR'İN DEĞİL TÜRKİYE'NİN TRANSFERİ

Medipol Başakşehir Kulübü, Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Başkan Göksel Gümüşdağ, kulübün twitter adresinden yaptığı açıklamada, Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu, sadece Başakşehir'in değil Türkiye'nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.