23 Haziran 2016 Perşembe 23:19
Arda Turandan veda gibi mesaj?

Arda Turan'dan veda mesajı


Euro 2016'da İtalya'nın İrlanda'ya 1-0 kaybetmesiyle tur şansını kaybeden A Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

 

URO 2016'da aldığımız Çek Cumhuriyeti galibiyeti ile tur şansını son maçlara bırakan A Milli Futbol Takımımız bu akşam oynanan son grup maçları sonunda turnuvaya veda etti. A Milli Takımımızın kaptanı Arda Turan ise bu sonucun ardından Instagram'dan duygusal bir paylaşım yaptı.

arda-turandan-veda-mesaji.jpg


İşte Arda Turan'ın paylaşımı:

Bir masaya oturduk hep beraber üzüntülerimizi sevinçlerimizi koyduk ortaya kocaman adamların ağladığını gördüm. Bu sefer ben ağlamadım teselli tarafındaydım kardesinin gözyaşı bazen kendininkinden kıymetli oluyor. Bu fotoğrafa baktığımda herhalleriyle gurur duyduğum arkadaşlarımı gördüm bir ömür boyuda öyle görücem bu akşam herkese olduğu gibi bizede zordu halada zor ama bütün bunları bıraktığımızda geriye bayrağımız ülkemiz milletimiz kaldı biz sizler için burdaydık bayrağımızı dalgalandırabilmek için azda olsa bunu yaptığımıza inanıyorum futbolla ilgili elimzden geleni yaptık bazen futbol böyle olmuyor . sizin bu futbolla ilgili kırgınlıgınız üzüntünüz kızgınlıgınız varsa basımızın üstüne bilirizki halkımız bizi çok sevdiginden böyle yapar... Bize gelince hakkımız varsa helaldir...!!! Siz herseyin en güzelini hakediyorsunuz benim güzel ülkem... iyi geceler hayırlı sahurlar

Son Güncelleme: 23.06.2016 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.