31 Temmuz 2016 Pazar 12:57
Aslan İkinci Yarı Bozguna Uğradı

Galatasaray 2-1 öne geçtiği Manchester United maçının ikinci yarısında dağıldı ve sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. İsveç'teki mücadeleye Manchester United golle başladı. 4.dakikada sıfıra inen Valencia'nın ortasını İbrahimovic voleyle karışık yarım röveşata ile 90'a yolladı. 22'de Sneijder serbest atışı kavisli kesti, Sinan topu kafayla köşeye gönderdi: 1-1. 40'ta Sinan'la duvar pası yapan Bruma sağ ayağıyla sağ köşeyi çok şık gördü: 2-1. Takımın tecrübeli isimleri Selçuk ve Hakan'ın olmadığı ikinci yarıda İngiliz devi tek kale top oynadı. 55'te Valencia'nın ortasını Rooney tamamlarken, Linnes ilk goldeki gibi kademede geç kaldı: 2-2. 58'de SerdarAziz'in durduramadığı Rashford, Muslera'yı geçip penaltıyı aldı, Rooney skoru 3-2 yaptı. 62'de Valencia'nın üçüncü asistinde Fellaini sahanın kötülerinden Muslera'yı aşırtma kafa vuruşuyla avladı: 4-2. Mata 74'te skoru belirledi: 5-2. Orta saha ve forvete acil transfer yapması gereken Galatasaray'da savunma da güven vermiyor.

GALATASARAY-MANCHESTER UNİTED
STAT: Ullevi (Göteborg
GOLLER: Sinan (22), Bruma (40) / İbrahimovic (4), Rooney (55 ve pen.58), Fellaini (62), Mata (74)
GALATASARAY: Muslera 3- Linnes 2, Chedjou 3, Hakan 5 (Dk.46 Serdar Aziz 3), Carole 4- Dzemaili 3, Selçuk 5 (Dk.46 Hamit 3), Sneijder 5 (Dk.75 Emrah ?)- Yasin 4 (Dk.80 Sabri ?), Bruma 5, Sinan 6 (Dk.80 Berk İsmail ?)
M.UNİTED: De Gea 4 (Dk.67 Romero 5)– Valencia 9 (Dk.67 Darmian 6), Bailly 8 (Dk.67 Jones 6), Blind 7 (Dk.67 Rojo 6), Shaw 6 (Dk.67 Mata 6)- Schneiderlin 6 (Dk.46 Carrick 7), Herreira 6 (Dk.46 Fellaini 7)- Mkhitaryan 5 (Dk.46 Lingard 7), Rooney 8 (Dk.67 Depay 6), Martial 5 (Dk.46 Ashley Young 6)- İbrahimovic 6 (Dk.46 Rashford 8)

İbra siftahı yaptı
Yaz transfer döneminde inanılmaz paralar dönüyor ancak bonservissiz Manchester United'a gelen Zlatan İbrahimovic, belki de en çok ses getiren isim oldu. İsveçli yıldız ülkesinde oynanan maçta Galatasaray önünde ilk kez yeni takımının formasını giydi. Dördüncü dakikada Valencia'nın ortasında kendisinin imza vuruşlarından birini yaparak Muslera'yı avlayan İbrahimovic, United taraftarlarını yapacaklarını konusunda şimdiden heyecanlandırdı.

NASIL OYNADILAR?
CAROLE: Sol bekte alternatifsiz ve güven veriyor. Tek eksisi hiç risk almaması. Bruma ve Sneijder'le daha çok pas trafiğine girmeli.
BRUMA: Fransız efsane Henry'ye selam çakan gollerine devam etti. Ayakları yere sağlam basıyor, sürekli oyunun içinde.
SİNAN: Forvet oynadığı ilk yarıda görevini fazlasıyla yaptı: Bir gol ve bir asist. Podolski geldiğinde de Riekerink, Sinan'a 11'de yer bulmalı.

İkinci yarıdan ders çıkaracağız
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Manchester United'a karşı istediğimiz Galatasaray ilk yarıdaydı. Bu sezon ayağa pasa ve prese dayalı bir futbol oynayacağız. Bunu da ilk yarı gösterdik. Ancak rakibimiz bizden çok daha geniş bir kadroya sahip. İkinci devreden ise dersler çıkaracağız. Uzun kamp döneminin sonunda fiziksel yorgunluk da olabilir" ifadesini kullandı.

6
G.Saray'ın adeta yeni transferi olan Bruma, United'ı da boş geçmeyerek hazırlık maçlarındaki gol sayısını 6'ya çıkardı.

Son Güncelleme: 31.07.2016 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.