01 Ağustos 2016 Pazartesi 12:08
Aslan, Lucas Leiva Dedi!

G.Saray yönetimi, taraftarların sabırsızlıkla beklediği ön libero transferi için gündeminde olan Liverpoollu Lucas Leiva’yı kadroya katmak için artık gün sayıyor. 

Uzun süredir Brezilyalı orta sahayı ikna etmeye çalışan yönetimin, oyuncunun menajeriyle yaptığı son görüşmede prensipte anlaşma sağlayarak masadan kalktığı ve hafta sonuna kadar bu transferin bitirilmesine çalışılacağı öğrenildi. 

Leiva için İngiliz kulübü Liverpool’la pazarlıklara devam eden Özbek yönetimi, 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli üzerinden anlaşmaya çalışıyor. Kulübüyle sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek olan Brezilyalı oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemeyen Sarı- Kırmızılılar’ın bu transferi gerçekleştirmek için gerekli olan teminat mektubu meselesini halletmeye çalıştıkları bildirildi. 

RİEKERİNK ÇOK İSTİYOR 
Neredeyse her konuşmasında mutlaka takımında bir ön libero görmek istediğini yineleyerek yönetime mesaj gönderen teknik direktör Jan Olde Riekerink’in favorisi de Lucas Leiva... Kendisine önerilen isimler arasında, “Fark yaratır” dediği Brezilyalı yıldızın alınmasını isteyen Hollandalı hocanın Beşiktaş’la oynanacak Süper Kupa maçına az bir süre kalmasından dolayı endişelenmeye başladığı ifade edildi. 5-2’lik Manchester United maçının ardından orta sahadaki dirençsizliği derinden hisseden idarecilerin de bu bölgeye ‘savaşçı’ kimliğiyle ön plana çıkan Leiva ile takviye yapmak istedikleri kaydedildi. 

ADA BASINI DA YAZDI 
Sarı-Kırmızılılar’ın renklerine bağlamaya çok yakın olduğu Lucas Leiva’yı İngilizler de bitirdi. Sky Sports’un haberine göre, teknik direktör Jürgen Klopp’un ilk 11’de fazla forma vermeyi düşünmediği belirtilen Brezilyalı’nın takımdan ayrılacağı ve G.Saray’a gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Haberde, Cimbom’un Liverpool’la 2.7 milyon Euro’ya el sıkıştığı ifade edildi.

Son Güncelleme: 01.08.2016 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.