03 Ağustos 2017 Perşembe 15:09
Atiker Konyaspor'da Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeşil-beyaz çizgili, beyaz ve koyu yeşil renklerde tasarlanan 3 ayrı forma, taraftarların beğenisine sunuldu.

Açıklamada, takımın UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda giyeceği formaların en büyük özelliğinin, üzerinde Türk Bayrağı'nın bulunması olduğu belirtilerek, "Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takımlar, bir sonraki sezon formalarında Türk Bayrağı taşımaya hak kazanırlar. Tüm formalarımızda ürün tasarımı alanında ince detaylar düşünüldü ve yeni teknolojiler uygulandı." ifadeleri kullanıldı.

Yeşil-beyazlı ekibin formalarının tanıtımı, kaptan Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay ve yeni transferlerden Imoh Ezekiel ile yapıldı. Yeni sezon formalarını giyen bu futbolcuların fotoğrafları internet sitesinde yer aldı.

Muhabir: Basir Gülüm

Son Güncelleme: 03.08.2017 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.