01 Mart 2017 Çarşamba 10:37
Aykut Kocaman 2 yıllık sözleşmeyi onayladı ?

Konyaspor için varsa yoksa Aykut Kocaman... Yeşil-beyazlılarda 3. sezonunu geçiren tecrübeli hoca, alınan başarısız sonuçların ardından yönetim tarafından eleştirilmişti. Aykut Kocaman, kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaları yanlış bulduğunu açık bir dille belirtirken, yönetim tecrübeli teknik adamın sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için teklifte bulundu.

YÖNETİME KIRGIN
Sezon sonunda sözleşmesindeki bir yıllık opsiyon maddesini kullanıp kullanmama konusunda kararsız olan Kocaman'ın, yeni mukavele teklifini reddettiği ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmenin ardından 51 yaşındaki teknik adam için seferberlik ilan eden Konyaspor Yönetimi, tüm şartları zorluyor. Kocaman'ın takımın başında kalmasını isteyen yöneticiler, başarılı hocayı ikna etmenin yollarını arıyor. Futbolcuların da kalmasını istediği Kocaman ise yönetime olan kırgınlığını net bir dille ifade ediyor.
.

Son Güncelleme: 01.03.2017 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.