11 Aralık 2015 Cuma 11:25
Aziz Yıldırım kulübeye telefon açtı nedeni ?

Fenerbahçe'nin, Celtic ile oynadığı maçın sonlarına doğru yine ilginç bir olay yaşandı. 

Karşılaşma 1-1 berabere devam ederken 76. dakikada yerinden kalkıp locaya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, hemen telefona sarılması objektiflere yansıdı. Aynı anda yedek kulübesinde bulunan İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın da telefonla görüştüğü dikkat çekti. İkilinin aynı andaki bu görüntüsü Yıldırım'ın, Çetinkaya ile görüştüğü şeklinde yorumlandı.Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise Pereira'nın, değişiklik işaretini verdiği görüldü. Fernandao'nun yerine giren Ozan Tufan 10 kişi kalan F.Bahçe'nin orta sahasına nefes aldırdı. 

Bu görüntüler Aziz Yıldırım'ın, geçen sezonki Erciyes maçında yine Hasan Çetinkaya aracılığıyla telefonla kulübeye mesaj iletmesini akıllara getirdi. Çetinkaya, Yıldırım'ın mesajını teknik direktör İsmail Kartal'a bildirmişti.

Son Güncelleme: 11.12.2015 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.