30 Ocak 2016 Cumartesi 17:51
Aziz yıldırım'ı kızdıran ali koç sorusu !

 Yıldırım ayrıca, bir basın mensubunun Ali Koç'la ilgi sorduğu soruya tepki göstererek toplantıyı bitirdi. Aziz Yıldırım, "Ali Koç'un konuşacak durumu mu var? Sen Ali Koç'u soruyorsun" diye tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ocak ayı olağan toplantısından ardından basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi.
 
Yıldırım, Divan’da yaptığı ilk konuşmasında ‘Bırakmıyorum’ sözüne açıklık getirmek istediğini belirterek, “O konuşmayı yaparken herkes başkanlıkla ilgili konuşma yapacağımı düşündüğü için o cümleyi kullandım. Ben ne söyledim, dava bittiği andan itibaren ben kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek? Yargıtay'daki dava bizim lehimize onaylandığı zaman. Bu mayıstan önce olursa mayısa kongre koyarız. Mayıstan sonra olursa ona göre arkadaşlarla yöneticilerle konuşur, camianın istediği bir döneme koyarız. Onun için Mayısta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zaman Yargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz” dedi.
 
Ayrıca Yıldırım, bir basın mensubunun Ali Koç'la ilgi sorduğu soruya tepki göstererek toplantıyı bitirdi. Aziz Yıldırım, "Ali Koç'un konuşacak durumu mu var? Sen Ali Koç'u soruyorsun" diye tepki gösterdi.

 

Son Güncelleme: 30.01.2016 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.